דוכן שווארמה לאירועים אם אתם רוצים להפתיע את האורחים שלכם בדוכן שווארמה איכותית הכוללת, שווארמה טרייה ואיכותית הנצלית במקום עם פיתות חמות וטריות, ותוספות מושלמות כגון: חמוצים, סלט ירקות ערבי, סלט כרוב, טחינה, סחוג, עמבה , צ'יפס ועוד אז תנו לנו לפנק אתכם עד שתגידו די! דוכן שווארמה או עגלת שווארמה מתאים לכל אירוע, כתפריט בכנס או עגלת שווארמה לחתונה. אין ספק שהאורחים יקפצו על המציאה. שווארמה איכותית וטעימה בפיתה חמה.

 

ניתן למצוא עוד עמדות תחת תפריט דוכני מזון 

דוכן שווארמה – אותה השווארמה גם באירוע שלכם

דוכן שווארמה אמרת אוכל ישראלי, אמרת דוכן שווארמה. אמנם ממציאי דוכן השווארמה הם הטורקים, אבל זה לא מנע מאתנו הישראלים, לאמץ את התענוג הזה  ולהפוך אותו, לאחד מהמאכלים הכי אהובים, והנצרך הכי הרבה בין כל סוגי האוכל המהיר הנמכרים בארץ. כדי שנוכל  ליהנות בכל מקום, כמה  חברות  קייטרינג  רכשו  ומחזיקות בדוכן ממוצע, שאפשר להציב בכל מקום שהלקוח מבקש. אם אתם  חושבים  דוכן מפנק מאוד  שיכול להתאים לאירוע שלכם, ויכול  לשפר את החוויה של  אורחיכם, אתם צריכים לדעת כמה דברים, לפני שאתם בוחרים חברה מסוימת שתספק לכם את החוויה הטעימה והמיוחדת הזו. במאמר זה ננסה לספק לכם את המידע הנדרש, בשביל לדעת איך לבחור את האנשים הנכונים למשימה.

כמו במסעדות, דוכן מתאים להכנת השווארמה מכל  סוג. דוכן השווארמה הודו שהיא נחשבת הכי נפוצה, בקר וכבש הנחשבות לאיכותיות ביותר או  פרגית קלילה ודלת שומן. אותו דבר נכון גם לגבי התוספות. הדוכן השווארמה מגיש את התוספות הקלאסיות עם השווארמה, כמו סלטים למיניהם ורטבים כמו טחינה ועמבה, כדי שיספק לאורחי האירוע, את אותה חוויה טעימה שהם רגילים אליה, בכל  פעם שהם  אוכלים השווארמה. זה שמכינים את השווארמה דוכן ולא במסעדה, לא אומר שאתם צריכים להתפשר על הטעם או האיכות, אם בחרתם באנשים מקצועיים שיודעים איך מכינים שווארמה ואיך מגישים אותה. תקבלו תוצאה זהה מבחינת איכות וטעם לשווארמה שמגישים במסעדות.

שווארמה על גחלים – קונספט ייחודי שמשנה את חוקי המשחק

בנוסף לאפשרות הרגילה והמוכרת של דוכן שווארה סטנדרטי, טייסטפולי גאה להציע לכם לבחור גם בדוכן שווארמה על גחלים. בניגוד לדוכן שווארמה סטנדרטי המופעל על גז ומונח באופן אנכי, כאן מדובר על חימום באמצעות גחלים כאשר השווארמה מסתובבת בצורה אופקית מעליהם.

שיטת הכנה זו דומה להכנת בשר על האש והטעם הוא בהתאם: מי שהכין בחייו בשר על גריל גז ובשר על גריל פחם – יבין את ההבדל מיד. הרעיון מאחורי שווארמה על גחלים הוא הרצון להעניק ארומה וקשת טעמים חדשה לבשר, להביא מודרניות גם לתחום השווארמה הנחשב מאוד סטנדרטי ויחד עם זאת לשמר את האותנטיות של המאכל הוותיק והמוצלח.

אפשר גם ללכת על בטוח

אז אם אתם מתלבטים בקשר לאיזה הדוכן הכי מתאים להציב באירוע שלכם, ואיזה הדוכן האורחים שלכם יאהבו הכי הרבה, תנסו לחשוב לרגע, על כמות האנשים שלא אוהבים שפגשתם בכל החיים שלכם. אני מהמר שמספר האנשים האלה, מאוד קטן ביחס לאנשים שכן אוהבים, וישמחו לקבל אותה בפיתה, לאפה או באגט. בגלל שאחוז מאוד גדול מהאנשים כן אוהבים, זה מקל עלינו את בחירת הדוכן הנכון לאירוע שלנו.כל מארח מעוניין שהאורחים שלו ייהנו כמה שיותר באירוע שלו, הצבת דוכן משווארמה באירוע שלנו, לא תספק רק אוכל טעים לאורחים, הצבת דוכן תספק גם הרגשה של בטחון אצלנו המארחים. הרגשה שנובעת מהידיעה שכל האורחים נהנים ומרוצים.

בוחרים במקצוענים

השתכנעתם דוכן שווארמה זו הבחירה הכי טובה לאירוע שלכם?, עכשיו עליכם לבחור, מישהו שידאג שהדוכן יפעל כמו שצריך, ויספק שווארמה טעימה לאורחיכם. לא מעט חברות קייטרינג מציעות שירותי דוכנים לאירועים, וחלק ניכר מהן מחזיקות בבעלותן הדוכן או שניים. אך לא כל מי שהחזיק מיקרופון יודע לשיר. כשאתם בוחרים חברה שתספק לכם דוכני מזון עליכם לבחון כמה דברים. הדבר הראשון שעליכם לבדוק, הוא איכות החומר גלם שהחברה מכינה ממנו את משווארמה, וכמובן את הטעם של המוצר הסופי. לכן אנחנו ממליצים לכם, להגיע ליום טעימות, לפני שאתם לוקחים החלטה סופית, בקשר לחברת הקייטרינג שתאכיל את אורחיכם.

חברת טייסטפולי פועלת כבר כמה שנים טובות בכל רחבי הארץ, ומספקת אוכל איכותי וטעים לאירועים מכל הסוגים. אם אתם רוצים להיות בטוחים שתקבלו אוכל טעים ושירות מעולה, אנו מציעים לכם לקחת את ההחלטה הנכונה ולבחור טייסטפולי – קייטרינג בטוב טעם, כי על איכות לא מתפשרים.

מעוניינים לקרוא עוד השירותים שלנו? לחצו-
קייטרינג לאירועיםקייטרינג בשריקייטרינג חלביבר לאירועים